verschillende orale masturbators

De top 5 van beste orale masturbators

april 18, 2024

Ben je huiverig voor zuigende seksspeeltjes of orale stimulators, maar word je wel graag door een tong verwend?

Als je op zoek gaat naar een blowjob simulator, is het belangrijk om te bedenken wat voor sensaties je lekker vindt. Sommige speeltjes hebben een sterke zuigkracht en andere bieden juist een mildere stimulatie. Sommige masturbators bootsten het gevoel en de beweging van een echte mond na.

Bij het uitzoeken van je nieuwe favoriete speeltje zijn er een aantal belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden:

  • het materiaal dat is gebruikt
  • de veiligheid van het apparaat
  • moet je nieuwe speeltje waterproof zijn?
  • wil je handsfree kunnen genieten?
  • batterijen of oplaadbaar?
  • als je van speeltjes houdt die je makkelijk kunt schoonmaken, ga dan voor een sleeve met twee openingen!

Wat zijn orale masturbators?

Best Oral Sex Simulators Blog Image

Een orale stimulator is een seksspeeltje dat tijdens de seks voor extra genot zorgt, met name oraal genot. Deze masturbators voor mannen bootsen sensaties zoals zuigen en likken na. Er bestaan allerlei soorten, zoals blowjob toys die op een echte mond met een tong lijken, of vibrerende varianten. Blowjob simulators zijn ideaal voor mannen die gek zijn op orale seks en deepthroaten.

Hoe en wanneer zijn orale masturbators ontstaan?

Best Oral Sex Simulators Blog Image 2

Seksspeeltjes bestaan al sinds mensenheugenis, van de Egyptenaren tot de oude Grieken. Overal ter wereld zijn beschrijvingen, afbeeldingen en echte voorwerpen gevonden. En het zijn altijd dildo’s. Alle formaten, alle denkbare materialen - maar allemaal gemaakt voor vrouwen.

Stimulators voor mannen zijn echter een stuk zeldzamer.

Masturbators voor mannen werden voor het eerst genoemd in de Kamasoetra. In dit bekende Indiase boek wordt gesuggereerd dat mannen zonder partner een pop kunnen gebruiken om zich seksueel te bevredigen. Ook wordt het gebruik van een uitgeholde pompoen en holle bamboestengel met olie aangeraden. Tegenwoordig zijn er gelukkig betere glijmiddelen verkrijgbaar.

In de 17e eeuw gebruikten Franse zeelieden hun ‘Dame de Voyage’, een opblaasbare sekspop die ze gebruikten om te masturberen. Deze gezelschapsdames werden gemaakt van gevulkaniseerd rubber en oude lappen stof.

Tegenwoordig is er geen gebrek aan hulpmiddelen voor seksueel genot. Mensen staan steeds meer open voor het het gebruik van seksspeeltjes en orale masturbators winnen aan populariteit, omdat ze verschillende sensaties en niveaus van intensiteit bieden. Maar wat zijn de voordelen van een orale stimulator? 

Voordelen van een orale masturbator

Best Oral Sex Simulators Blog Image 3

Een orale stimulator is een voorwerp of apparaat dat wordt gebruikt voor seksuele stimulatie of om seksueel genot te verhogen. Sommige mensen zijn echter huiverig voor het gebruik van speeltjes tijdens de seks. 

Dit ondanks het feit dat speeltjes extra stimulatie kunnen bieden. Masturbators hebben ook tal van andere voordelen, maar deze vijf springen eruit. Dit is jouw kans om te ontdekken hoe deze uitvindingen je seksleven nieuw leven kunnen inblazen.

  • Helpt om het risico op prostaatkanker en andere seksuele klachten bij mannen te verminderen

Uit een onderzoek van het Journal of the American Medical Association blijkt dat mannen die minimaal 21 keer per maand ejaculeren minder kans hebben op prostaatkanker. Een orale masturbator kan een uitkomst zijn bij problemen zoals een laag libido of erectiestoornissen.

  • Het vermindert spanning en stress

Bij elke vorm van seksuele activiteit, zoals het gebruik van seksspeeltjes, komt dopamine vrij. Dit verbetert je welzijn, omdat het stress en spanning vermindert.

  • Orale stimulators kunnen helpen bij vroegtijdige zaadlozing

Het gebruik van seksspeeltjes kan mannen helpen om zich langer te concentreren en het klaarkomen uit te stellen.

  • Verhoogt het seksueel bewustzijn

Alleen al door seksspeeltjes te gebruiken, worden mannen zich meer bewust van hoe hun lichaam zou moeten voelen. Hierdoor zijn ze eerder geneigd om een arts in te schakelen als ze voelen dat er iets mis is.

  • Meer seksueel genot

Seks zonder hulpmiddelen is al fijn, maar zodra je orale masturbators hebt uitgeprobeerd, zul je het verschil tussen goede seks en adembenemende seks ontdekken. Ze bieden gegarandeerd meer genot, of je ze nu alleen of samen met je partner gebruikt. 

De vijf beste orale masturbators

Als je bereid bent om je portemonnee te trekken voor een geweldig orgasme, zijn er genoeg blowjob simulators om uit te kiezen. Wij hebben deze top vijf van de beste orale masturbators geselecteerd die gegarandeerd je knieën doen knikken van genot.

Nezuko's Double Tooth Blowjob

Best Oral Sex Simulators Blog Image 4

Zin in een pijpbeurt van Demon Slayer Nezuko?

Demon Slayer is door de jaren heen een van de meest bekeken animeseries geworden en heeft de harten van animeliefhebbers over de hele wereld veroverd. Deze blowjob toy bootst de mond van een demonisch meisje met bijzondere krachten na, genaamd Nezuko.

Met deze blowjob simulator kun je van haar demonische mond genieten, zonder jezelf pijn te doen. Haar giftanden zijn zacht en buigzaam en geven je een heerlijke massage wanneer ze over je schacht wrijven.

NUPU 3 Pussy Lips

Best Oral Sex Simulators Blog Image 5

De NUPU3 Pussy Lips is een 2-in-1 masturbator die gevarieerde sensaties biedt. Dit unieke speeltje heeft aan de ene kant een realistische mond en aan de andere kant een vaginale opening. Elke tunnel beschikt over een unieke textuur en de twee openingen zijn met elkaar verbonden.

In tegenstelling tot andere onaholes, die slechts één opening hebben, zorgt de combinatie van een mond en een poesje voor unieke en gevarieerde stimulaties. De cilindervorm verzekert een goede grip, welke kant je ook gebruikt.

Als je de superzachte mond betreedt, voel je een rij zachte tanden die toch echt aanvoelen en heerlijk over je schacht wrijven. Beweeg het speeltje heen en weer voor een onvergetelijke pijpbeurt en stoot dieper om van een levensechte deepthroat-ervaring te genieten!

Aan de andere kant van deze onahole vind je een strakke vaginale tunnel. Zodra je naar binnen glijdt, voel je de stevige ribbels en noppen die klaarstaan om je een ongekend hoogtepunt te bezorgen!

NUPU 3 Sujiman Realistic 2-Holed Onahole

Best Oral Sex Simulators Blog Image 2

Op zoek naar een premium ervaring? Deze sleeve masturbator zal je solosessies naar een hoger niveau tillen. Deze onahole biedt dubbel zoveel genot, met aan de ene kant een mond die geweldig kan pijpen en aan de andere kant een vagina die bereid is om jouw harde stoten te ontvangen!

Je voelt duidelijk verschil tussen de twee openingen, ook al bevinden ze zich vlak achter elkaar.

Laat je overtuigen door deze 5-sterren-review van P:

“De tanden zijn precies stevig genoeg, niet zo zacht dat ze bijna geen stimulatie bieden maar ook niet zo hard dat ze je pijn doen.”

P, beoordeeld op 11/11/22

KYO Crystal Mouth

Best Oral Sex Simulators Blog Image

De KYO Crystal Mouth onderscheidt zich van alle andere onaholes, niet alleen door het prachtige doorzichtige materiaal met roze accenten, maar ook door zijn dubbele functie: het is namelijk een blowjob toy én een pocket pussy.

Door de vorm kun je deze onahole om je heen draaien, wat voor afwisselende stimulatie zorgt. Dankzij de strakke, draaiende ringen bepaal je zelf de intensiteit en kun je in je eigen tempo klaarkomen.

Deze betaalbare orale stimulator is een geweldige optie voor beginners die de wereld van onaholes willen verkennen. 

La Bocca Della Verita

Best Oral Sex Simulators Blog Image

La Bocca Della Verita heeft prachtige, uitnodigende lippen.

Ben je gek op een stevige zuigbeurt? Als je haar mond opent, word je begroet door haar rubberen tanden en zijdezachte tong. Haar geribbelde gehemelte streelt de bovenkant van je penis, terwijl haar tong de onderkant stimuleert. Er is geen detail overgeslagen, want ze beschikt zelfs over een levensechte huig. Dit speeltje biedt de ultieme pijpervaring, zeker als je van een strelende tong houdt. Als je dieper gaat, kom je in haar nauwe keel terecht en kun je genieten van een deepthroat-beurt die beter voelt dan het echte werk!

Een echte keel is niet gemaakt om de penis veel stimulatie te bieden. Maar dankzij het gesloten ontwerp van deze onahole ontstaat er bij penetratie een vacuüm dat het gevoel nog intenser maakt. Als je nieuwsgierig bent naar orale masturbators met zuigkracht, is deze blowjob toy een uitstekende keuze!

Niet iedereen staat open voor orale seks, het gebruik van speeltjes met zuigkracht of seksspeeltjes in het algemeen - en dat is prima. Niemand zou zich onder druk gezet moeten voelen om op een bepaalde manier seks te hebben. Maar door je open te stellen voor de wonderlijke stimulatie die orale seks kan bieden, zeker in combinatie met een blowjob stimulator, kan er een wereld van genot voor jou (en je partner) opengaan. Daarom is het zo belangrijk om een weloverwogen keuze te maken en een speeltje te vinden dat echt bij je past. Veel succes en plezier!

Nu je precies weet hoe het zit met orale masturbators, is het tijd om te shoppen!

Schrijf je in voor de Motsutoys nieuwsbrief

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.