vreemde seksspeeltjes uit japan

Top 10 vreemdste seksspeeltjes uit Japan

april 24, 2024

Vroeger was er niet bijzonder veel keuze op het gebied van seksspeeltjes voor mannen: met een paar fleshlights of vibrerende cockringen had je het wel gehad.

Maar die dagen liggen ver achter ons, want tegenwoordig zijn er volop innovatieve en zelfs ronduit bizarre creaties op de markt te vinden. 

En als er één land ter wereld de kroon spant, dan is het wel Japan. Hun bijzondere benadering? Als je je wenkbrauwen er niet bij optrekt, dan is het speeltje in kwestie gewoonweg niet goed genoeg. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de meest aparte seksspeeltjes uit het land van de rijzende zon? Lees dan snel verder.

Ik daag je uit om je ogen eens van deze rariteiten af te houden. En wie weet? Misschien vind je je ultieme guilty pleasure hier wel!

Wat zijn de vreemdste seksspeeltjes?

Aan keuze zeker geen gebrek - maar wat zijn nu de allervreemdste seksspeeltjes?

1. The Shiri Zinn Cupcake Vibrator

Stel je eens voor: een toetje dat niet alleen je lekkere trek bevredigt, maar ook je fantasie prikkelt op een manier die je niet voor mogelijk had gehouden.

Maak kennis met de Shiri Zinn Cupcake Vibrator. Dit is niet zomaar een cupcake, maar een onverwachte combinatie van fantasie en genot, vermomd als een mierzoete traktatie. 

Deze kleine vibrator is gemaakt van de zachtste siliconen en bevat een krachtig motortje om onverwacht sterke trillingen te produceren.

Je bedient deze schattige cupcake met een afstandsbediening, wat een prettige mix van discretie en functionaliteit oplevert.

Het ziet er natuurlijk heel onschuldig uit op je nachtkastje, maar laat je niet voor de gek houden: deze cupcake heeft een wilde rit voor je in petto, met een waanzinnig orgasme als kers op de taart.

2. The Tenga Flip Hole Masturbator

Heb je er ooit over gefantaseerd om de verste uithoeken van het universum te verkennen met je eigen ruimteschip? Dan is de Tenga Flip Hole Masturbator misschien wel jouw trouwe sidekick.

Stel je voor: een masturbator die er zo gelikt uitziet dat het rechtstreeks van de set van een sci-fi film lijkt te komen.

Wanneer je dit speeltje opent, zie je een wirwar van ribbels, noppen en verschillende texturen - elk zorgvuldig ontworpen om het gevoel van oraal genot na te bootsen.

Het is alsof je een futuristische gadget in handen hebt die je met één druk op de knop de meest opwindende sensaties kan bezorgen.

Ben jij gek op speeltjes die nét dat beetje extra bieden? Bekijk dan ook onze lijst van unieke vibrators voor mannen, elk met zijn eigen spannende eigenschappen. 

3. The Rends A10 Cyclone Masturbator

Ontdek een nieuwe generatie seksspeeltjes met de Rends A10 Cyclone Masturbator, waar premium design en genot elkaar ontmoeten.

Deze masturbator is zo geavanceerd dat hij rechtstreeks uit de toekomst lijkt te komen, en tegelijkertijd zo intuïtief dat het voelt alsof hij voor jou gemaakt is. 

De gestroomlijnde cilinder wordt aangedreven door een krachtige motor, zodat je schacht wordt omhuld door een wervelwind van sensaties. 

Aan de binnenkant van dit hightech speeltje zit een gestructureerde sleeve die om je heen draait en trilt om je op de best mogelijke manier te stimuleren.

Het is alsof je een persoonlijke genotstornado tot je beschikking hebt, klaar om je mee te voeren naar ongekende hoogtepunten. 

4. The Tenga Egg Masturbator

Als je op zoek bent naar een uniek speeltje met een bescheiden uiterlijk, dan is de Tenga Egg Masturbator een uitstekende keuze.

Dit wondertje is een typisch geval van ‘beoordeel een boek niet op zijn kaft’. Het is ontworpen om jouw solosessies nét dat beetje extra te geven en bewijst dat de omvang er niet altijd toe doet.

Met dit eitje in de palm van je hand gaat er een wereld van heerlijke sensaties voor je open.

Deze masturbator is discreet, bijzonder en staat klaar om jou te verwelkomen.

De Tenga Egg is gemaakt van zijdezacht materiaal dat ook bijzonder elastisch is, zodat je altijd verzekerd bent van de perfecte pasvorm - ongeacht je formaat.

Maar het grootste pluspunt van dit unieke speeltje is de variatie aan sensaties. Elke Tenga Egg heeft namelijk een andere textuur aan de binnenkant, waardoor je steeds weer kunt genieten van een andere beleving: van subtiele strelingen tot vurige hartstocht. 

5. Cute Dragon Impregnated

schattige draak geïmpregneerd seksspeeltje

Maak kennis met de Cute Dragon Impregnated, een ware gamechanger in de wereld van seksspeeltjes voor mannen. Ze is compact en discreet, waardoor je haar op elk gewenst moment tevoorschijn kunt toveren.

Wat maakt dit verleidelijke draakje nu zo bijzonder? Haar unieke uiterlijk is een lust voor het oog, maar haar grootste troef bevindt zich binnenin: een 14 cm lange tunnel die uit zeven fascinerende zones bestaat, waar elke bocht een nieuwe sensatie onthult.

Alles draait om jouw beleving: de samensmelting van fantasie en een hoogwaardig ontwerp zorgt ervoor dat elk moment uiterst bevredigend is.

Cute Dragon Impregnated is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit. Dit materiaal is veilig, zacht en voelt ongelooflijk echt. Dankzij het intuïtieve ontwerp ga je helemaal op in het genot.

Bovendien is dit speeltje ontworpen door XTC Japan Premium Products, waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Dus als je op zoek bent naar iets erotisch én excentrieks, dan is de Cute Dragon Impregnated zeker de moeite waard. Ben jij mans genoeg om deze ondeugende draak te temmen?

6. Sex Slave Sea Monster

sexslaaf zeemonster sexspeeltje

Het Sex Slave Sea Monster, ontworpen door de creatieve genieën van TC Japan, is zeker geen doorsnee vangst te noemen.

Deze zeenimf maakt deel uit van de exclusieve Premium-serie en is gemaakt van hoogwaardige siliconen, waardoor ze niet alleen heerlijke sensaties oplevert, maar ook lang meegaat.

Met een gewicht van 550 gram is deze onahole een solide partner voor al je erotische avonturen. Haar negen flexibele tentakels voelen levensecht aan en zijn ontworpen om je schacht te plagen, strelen en stimuleren. 

Uiteindelijk draait het natuurlijk om haar binnenkant: een 14 cm lange tunnel met 6 erogene zones die elk een unieke sensatie teweegbrengen.

Maar waarin onze zeenimf zich écht onderscheidt, is het perfecte samenspel van fantasie en functionaliteit. Dankzij het gebruik van premium siliconen biedt ze de hoogste kwaliteit: veilig, buitengewoon realistisch en gemaakt om lang mee te gaan.

Hoewel ze misschien iets minder flexibel aanvoelt als sommige andere speeltjes, kun je dankzij haar lange levensduur eindeloos van haar genieten en krijg je bovendien veel waar voor je geld.

Met haar compacte ontwerp van 16 cm is ze de ideale metgezel voor spontane sessies. Ze is eenvoudig op te bergen en mee op reis te nemen, waardoor een heerlijk hoogtepunt altijd binnen handbereik is.

Bovendien is het schoonmaken van deze onahole zo gepiept - want wie wil daar nu tijd aan besteden als er zoveel plezier te beleven valt?

7. Lovely Loveman Vibrator

Laat je niet misleiden door het eigenaardige uiterlijk van de Lovely Loveman Vibrator, want deze grappige vibrator bewijst dat uiterlijke schijn bedriegt. 

Op het eerste oog zou je hem kunnen verwarren met die typisch Japanse mascottes, die vaak bizar of juist extreem schattig zijn.

Het ontwerp is zó apart, dat dit seksspeeltje praktisch undercover is. De Lovely Loveman Vibrator is het perfecte voorbeeld van het Japanse kimokawaii (ofwel ‘lelijk-schattig’).

Maar deze vibrator is niet zomaar een grappig hebbedingetje. Achter zijn vrolijke verschijning schuilt een ware wervelwind van genot, klaar om je kippenvel te bezorgen.

Zijn beste eigenschap? Een lange, trillende neus die niet alleen voor de show is.

Dit unieke design is speciaal ontworpen om je te stimuleren op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Al snel zul je je afvragen hoe je ooit zonder hem hebt gekund!

8. Succubus Sole Foot Fuck

succubus voetzool neuken raar seksspeeltje

Zeg vaarwel tegen je vertrouwde rechterhand en verken je stoutste fantasieën met deze unieke onahole - speciaal gemaakt voor wie gek is op voeten.

Deze deugniet zal je pas laten gaan als ze je tot de laatste druppel heeft uitgemolken.

Wat het eerste opvalt aan de Succubus Sole Foot Fuck is het realistische ontwerp: onmisbaar om helemaal op te gaan in je fantasie.

Draai haar om en je wordt begroet door een levensecht kutje, gemaakt van het allerbeste materiaal, dat staat te popelen om jou te bevredigen.

Deze succubus is vastbesloten om je tot het uiterste te drijven en je te laten kronkelen van genot. 

Betreed haar tunnel en laat je verrassen door de verschillende texturen, die je van begin tot eind op het puntje van je stoel houden.

Dankzij de royale lengte en het flexibele materiaal wordt je getrakteerd op een onvergetelijke rit.

Als je gek bent op voeten en op zoek bent naar een speeltje dat precies aansluit op jouw unieke fetisj, dan is de Succubus Sole Foot Fuck hét toegangsbewijs voor een wereld aan ongekende sensaties. Geloof me, dit avontuur wil je niet missen!

9. Whisper of the Penis Ear Sex Onahole

Net als je denkt dat je alles wel gezien hebt, kom je een speeltje als de Whisper of the Penis Ear Sex Onahole tegen. Ja, dat lees je goed.

Het is eigenlijk precies zoals het klinkt: niet alleen een unieke fantasie, maar een opwindende ontdekkingstocht door onbekend terrein. 

Het idee? Stel je voor: je fluistert ondeugende woorden in de oren van een knap meisje en wordt verleid door haar zachte huid en een prachtig gewelfde oorschelp. 

Dit idee is zó apart, dat het gewoon briljant is. In de echte wereld is dit om voor de hand liggende redenen een no-go, maar Tama Toys heeft een manier gevonden om deze bizarre fantasie mogelijk te maken.

De tunnel van deze buitengewone onahole is geïnspireerd op een oorkanaal, wat een extra laagje realisme toevoegt aan je ervaring.

Terwijl je de unieke tunnel verkent, kun je genieten van allerlei ongewone texturen die je plagen en prikkelen tot je een oorverdovende climax bereikt.

Ben jij een avontuurlijk type dat gek is op nieuwe uitdagingen? Dan staat de Whisper of the Penis Ear Sex Onahole klaar om je mee op ontdekkingsreis te nemen!

10. Puru Puru Brain Fucker

Is een scherp intellect voor jou de ultieme turn-on? Dan is de Puru Puru Brain Fucker Onahole dé masturbator voor jou.

Deze opmerkelijke onahole zoekt de uiterste grenzen van seksueel genot op en transformeert je beleving van een puur fysieke sensatie naar een intellectuele uitdaging.

Het gewicht van 1,4 kg is vergelijkbaar met het gewicht van een echt volgroeid brein en de zachte, flexibele textuur voelt heerlijk aan.

Maar het draait niet alleen om het uiterlijk. Betreed de Puru Puru Brain Fucker en ontdek een nauwe tunnel die is ontworpen om elke centimeter van je pik te stimuleren. 

De ronde ingang prikkelt je nieuwsgierigheid en verleidt je tot een reis van intellectuele intimiteit.

Ben jij klaar om dit geestverruimende seksspeeltje te ontdekken? De Puru Puru Brain Fucker neemt je mee op een onvergetelijk avontuur vol intense sensaties!

11. Onaho of the Round Table

onaho van de ronde tafel seksspeeltje

Zet je schrap, want dit speeltje slaat werkelijk alles: de Onaho of the Round Table. Dit is niet zomaar een bijzondere onahole, maar ACHT waanzinnige speeltjes in één! 

Stel je voor dat je het ultieme verrassingspakket mag uitpakken: acht unieke onaholes, ieder met een eigen persoonlijkheid. 

Zie het als jouw persoonlijke pretbuffet waar je de hele week van kunt genieten.

Elke dag staat je een nieuw avontuur te wachten - met een extraatje voor in het weekend.

Deze set is ideaal voor wie van afwisseling houdt. Ben je op zoek naar een uniek verjaardagscadeau of organiseer je een ondeugend vrijgezellenfeest?

Of misschien heb je gewoon zin om jezelf te trakteren op een scala aan sensaties? Hoe dan ook, met de Onaho of the Round Table zit je altijd goed. Elke opening nodigt uit tot een nieuwe ontdekkingstocht vol verrassingen.

Deze unieke collectie van onaholes belooft het ultieme avontuur. Iedere tunnel is ontworpen om je te verrassen, verwennen en mee te voeren naar ongekende hoogtepunten.

Ben je klaar voor een epische reis door een afwisselend en avontuurlijk fantasierijk? Ontdek de magie van de legendarische Onaho of the Round Table en voel je de koning te rijk!

Conclusie

Dit is alweer het einde van onze opmerkelijke rondreis door de meest intrigerende, ingenieuze en soms ronduit bizarre seksspeeltjes uit Japan.

Van de liefkozende Whisper of the Penis Ear Sex Onahole tot de legendarische Onaho of the Round Table, de ontwerpers van deze bijzondere seksspeeltjes hebben aan creativiteit zeker geen gebrek. 

Elke onahole op deze lijst biedt een unieke ervaring waar doorsnee seksspeeltjes gewoon niet aan kunnen tippen.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe fysieke sensaties, je solosessies wat extra pit wilt geven of gewoon nieuwsgierig bent naar ongewone speeltjes, er is voor ieder wat wils.

Maar je hoeft het niet bij dromen te laten, want bij Motsutoys zetten we alles op alles om je stoutste en meest vergezochte fantasieën uit te laten komen.

In onze webshop vind je een enorm aanbod van premium seksspeeltjes die op elke denkbare wens en voorkeur aansluiten, zodat jouw ervaring net zo rijk en gevarieerd is als je eigen fantasie.

Ben je klaar om je ultieme verlangens te verkennen met onze unieke seksspeeltjes? Kom dan naar Motsutoys en ontdek een wereld waarin genot en creativiteit hand in hand gaan.

Geloof me, je avontuur is nog maar net begonnen!

Schrijf je in voor de Motsutoys nieuwsbrief

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.