verschillende tentakel seksspeeltjes
Sex Toys
10 min leestijd

Top 10 tentakelspeeltjes: maak je fantasie werkelijkheid

januari 29, 2024

Zijn stoute fantasieën jou niet vreemd? Dan zijn tentakelspeeltjes iets voor jou. Met deze seksspeeltjes transformeer je je avonturen in de slaapkamer van gewoontjes naar gewaagd!

Deze tentakelseksspeeltjes zijn allesbehalve doorsnee dildo's: ze zorgen voor een wilde rit rechtstreeks uit je diepste verlangens.

Wat zijn tentakelspeeltjes?

Vintage shunga-kunst van een vrouw die wordt opgegeten door een octopus

Deze avontuurlijke speeltjes hebben de vorm en sensatie van tentakels. De grote zuignappen en de heerlijk bobbelige textuur laten je kronkelen van plezier.

De tentakelfantasie gaat verder dan de climax: deze speeltjes nemen je mee op een opwindende reis van intens genot.

Deze seksspeeltjes zijn een knipoog naar tentakelerotica: erotische kunst uit Japan met een kinky kantje. Wild, intens en rechtstreeks uit jouw stoutste fantasieën.

Bereid je voor op sensationele opwinding: glibberige, kronkelende tentakels die elke millimeter van je lichaam verkennen, noppen die tegen je gevoeligste plekjes aan drukken en golven van extase die door je lichaam razen.


Niets kan tippen aan de wonderlijke sensatie van tentakels.

Wat denk je: een kinky trend of ... het geheim achter ultiem genot?

Must-have tentakelspeeltjes

Goku Hida Virgin Octopus

Goku Hida Virgin Octopus sex toy

De tentakelfantasie gaat verder dan dildo’s, en de Goku Hida Virgin Octopus is daar het bewijs van: het is een populair model in onze top 10 onaholes. 

Dit is geen doorsnee tentakelspeeltje, want hier doe jij het penetreren. Bereid je maar voor op een wilde rit!

Het ontwerp van deze tentakel-onahole is geïnspireerd op hentai en zorgt voor een zinderende ervaring die zowel visueel als fysiek stimulerend is.

Laat het fantaseren maar beginnen en beeld je in … Je stoot in een tentakeltunnel die elke centimeter streelt. En die nopjes? Die zijn er niet alleen voor de show.

Ze klampen zich aan je vast en creëren zo'n realistische ervaring dat je even vergeet dat het een speeltje is. De sensatie is intens, strak en ontworpen om je tot een explosief hoogtepunt te brengen.

Het speeltje heeft een elegant design met een strak, sexy cameltoe-spleetje aan de voorkant. Het is duurzaam, makkelijk in gebruik en licht genoeg voor heerlijk lange verwensessies.

En het beste? De wanden van deze octopus-onahole zijn dik en responsief: ze geven met elke stoot wat tegendruk voor een realistische en opwindende sensatie die je stoutste dromen overtreft.

Glowing Fantasy Tentacle Dildo

Glowing Fantasy Tentacle Dildo onahole

Ben je op zoek naar een echte blikvanger voor je collectie? Kijk dan eens naar de Glowing Fantasy Tentacle Dildo, misschien wel een van de beste tentakeldildo's op de markt.

Dit is geen speeltje dat je in de lade van je nachtkastje laat liggen: het is een echt meesterwerk dat tijdens je nachtelijke sessies de show zal stelen.

In het donker komt dit tentakelspeeltje pas echt tot z'n recht dankzij het glow-in-the-dark design. Bereid je voor op een visueel spektakel!

Maar het uiterlijk is niet alles. De vorm van de dildo voelt hemels, of je nu nieuw bent in de wereld van tentakelspeeltjes of op zoek bent naar iets ongewoons en opwindends.

De textuur is wat dit speeltje zo magisch maakt. De zuignappen creëren een reeks zachte bobbels en rondingen voor een duizelingwekkende sensatie. Het gevoel is met elke centimeter een beetje anders, zodat je geniet van eindeloos verrassende verwennerij.

Het speeltje is gemaakt van hoogwaardige lichaamsveilige siliconen, zodat je zorgeloos kunt spelen. Laad het op in de zon en bewonder de transformatie zodra de nacht valt.

Deze dildo wordt jouw partner voor wilde nachten: hij is een lust voor het oog en brengt je keer op keer in extase.

Silky Smooth Tentacle Tickler Dildo

Silky Smooth Tentacle Tickler Dildo

Ben je de routine van je solosessies langzamerhand moe? Dan is het tijd voor de Silky Smooth Tentacle Tickler Dildo.

De textuur is waar dit tentakelspeeltje in uitblinkt. De getextureerde schacht is subtiel en toch heerlijk stimulerend, waardoor je met elke beweging een nieuw soort plezier ervaart.

De zuignap onderaan is ronduit geniaal: je hoeft de dildo niet eens zelf vast te houden om naar hartenlust te experimenteren.

Met dit speeltje vind je niet alleen precies de juiste plekjes, maar ga je op een zintuiglijk avontuur vol verrukkelijke verrassingen.

En het beste? Het strakke design is niet alleen mooi om naar te kijken. De dildo glijdt soepel en wisselt zachte strelingen af met intense stimulatie waar je hart sneller van gaat kloppen.

Het is de perfecte keuze als je je solosessies net dat beetje opwindender wilt maken.

Tentickle Tenton

Tentickle Tenton

Maak kennis met Tenton, het paradepaardje van Tentickle en een van hun populairste speeltjes. Dit model verwent en charmeert met zijn speelse ontwerp.

Het meest opvallende kenmerk van Tenton is de unieke S-vorm, wat het een van de beste hentai-tentakelspeeltjes maakt. Het is ook een prachtig voorbeeld van tentakeltoys, waar innovatie en genot samenkomen.

Dankzij het taps toelopende ontwerp is de punt niet al te intimiderend, zodat je zachtjes kunt beginnen met verkennen. Naarmate je dieper gaat, neemt de omtrek toe en krijg je dat heerlijk vullende gevoel waar velen naar verlangen.

Maar de echte magie van Tenton zit hem in de getextureerde noppen, die voor een prikkelende combinatie van interne en externe stimulatie zorgen.

Het is alsof je een partner hebt die precies weet wat je wilt, hoe je het wilt en wanneer.

Tenton ziet er misschien leuk en speels uit, maar vergis je niet: deze tentakeldildo neemt plezier zeer serieus. Hij maakt elke sessie onvergetelijk, bevredigend en een tikje ondeugend.

Mr. Hankey Taintacle

Mr. Hankey Taintacle

Dit is Mr. Hankey Taintacle, een echt hoogstandje in de wereld van tentakelspeeltjes. Het mag gezegd worden: dit speeltje is een blikvanger. Maar hij is meer dan dat: hier draait alles om puur genot.

Deze dildo prikkelt de nieuwsgierigheid in een oogopslag. Maar als je hem eenmaal voelt, zul je er geen genoeg van krijgen. 

Superzachte siliconen zorgen voor de perfecte balans tussen stevigheid en flexibiliteit. Het materiaal is precies goed: het is niet te hard, niet te zacht en geeft net genoeg mee om van elke beweging een sensueel genot te maken.

De dildo glijdt soepel en biedt voortdurende stimulatie die je in hogere sferen brengt.

En als je van anale stimulatie houdt, is de Taintacle fantastisch. De S-vormige schacht en spitse punt zijn ontworpen om de P-spot gericht te stimuleren, zodat je met elke stoot dichter bij een intense climax komt.

En voor wie de clitoris wil stimuleren, is de rij noppen langs de schacht een droom die uitkomt. Ervaar een zinderende sensatie met elke aanraking.

Lovehoney Tentacle Glass Dildo

Lovehoney Tentacle Glass Dildo

Ben je op zoek naar intens genot, dan is deze glazen tentakeldildo met zijn prachtig gevormde schacht en stimulerende noppen perfect.

Het materiaal maakt deze dildo echt bijzonder. Glas is niet alleen hypoallergeen, maar reageert ook op temperatuur: ideaal om lekker te experimenteren!

Je kunt er ook allerlei soorten glijmiddel bij gebruiken, dus het is een must-have in je collectie.

De grootste kracht van deze dildo ligt in het ontwerp. De slimme ronding van de schacht streelt je G-spot met elke beweging en de prominente noppen beloven het ene orgasme na het andere.

Met een totale lengte van ruim 15 cm en een inbrengbare lengte van bijna 11,5 cm is deze dildo perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Het oog wil natuurlijk ook wat, en deze dildo stelt niet teleur. De roze tentakel is visueel schitterend en spreekt tot de verbeelding.

Glas is waterbestendig, wat betekent dat je avontuurtjes niet beperkt zijn tot de slaapkamer. Ga lekker spelen in de douche of in bad!

Tot slot is hij makkelijk schoon te maken, zodat je zorgeloos kunt genieten.

Uberrime Teuthida

Uberrime Teuthida sex toy

Als je de wereld van de tentakeldildo's wilt verkennen, is de Uberrime Teuthida een fantastisch instapmodel. Dit speeltje kost rond de € 65 en is daarmee een investering in genot, zonder te overdrijven.

De dildo prikkelt de nieuwsgierigheid en biedt een heerlijk nieuwe manier om je over te geven aan je diepste verlangens.

Het fijne ontwerp valt meteen op. Dankzij de afgeronde punt glijdt hij eenvoudig en comfortabel naar binnen: ideaal voor wie nog maar net begint met tentakelspeeltjes.

Dit speeltje is echter meer dan een voorzichtige kennismaking. Verder naar onderen neemt de dildo toe in omvang en textuur, zodat je echt kunt voelen waar de tentakelfantasie om draait.

Het silicone materiaal zorgt voor die perfecte balans: stevig genoeg voor een heerlijk vol gevoel en toch flexibel genoeg om met je lichaam mee te bewegen.

Maar wat dit tentakelspeeltje echt uniek maakt, zijn de twee rijen noppen. Ze bieden een unieke sensatie die je van een gewone dildo niet krijgt. De subtiele en toch merkbare textuur geeft elke beweging extra dimensie.

Dit model is ook heel makkelijk schoon te maken, wat fans van seksspeeltjes beslist kunnen waarderen.

Tentacle Hentai Dildo

Tentacle Hentai Dildo

De Tentacle Hentai Dildo is de ideale keuze voor mensen met veel fantasie die graag hun handen vrij houden tijdens het spelen.

Dit seksspeeltje is gemaakt van hoogwaardige siliconen en biedt een realistisch en intens gevoel om je hentaidromen uit te laten komen.

De gladde en taps toelopende punt is ideaal om rustig te beginnen. Of je nu veel ervaring hebt of niet, het is genieten geblazen.

Hoe dieper je gaat, hoe intenser het gevoel van de tentakeltextuur: de prominente zuignappen voelen heerlijk aan.

De noppen zijn niet overdreven scherp, maar zeker voelbaar genoeg om je solosessie of vrijpartij net wat spannender te maken.

Deze dildo is waterbestendig, makkelijk schoon te maken en dus lekker praktisch. Je kunt er glijmiddel op waterbasis bij gebruiken om soepel en comfortabel te spelen.

De focus ligt op realistisch en intens genot dat geleidelijk aan toeneemt en uitmondt in een fantastische climax.

Dankzij de voelbare sensatie van de zuignappen op je gevoeligste plekjes beleef je je diepste verlangens op een uiterst realistische manier.

Dit speeltje is perfect voor iedereen die op zoek is naar variatie en stimulatie.

Uberrime Deep Diver

Uberrime Deep Diver sex toy

Geef je over aan het allerdiepste genot met de Uberrime Deep Diver, een unieke siliconen dildo die een vleugje magie aan je collectie toevoegt.

Deze speelse glow-in-the-dark dildo is meer dan een speeltje: het is een echte showstopper voor je intieme avontuurtjes.

Met een lengte van bijna 16 cm en een omtrek van ruim 15 cm op het dikste punt is de Deep Diver ontworpen voor je diepste verlangens.

De makers (die oorspronkelijk de Whipspider Tentacle uitbrachten) hebben dit model doordacht ontworpen, waardoor elke centimeter telt.

Het interessantste kenmerk van de Deep Diver is de reeks strategisch geplaatste zuignappen aan één kant van de schacht.

De zuignappen zijn er niet alleen voor het mooie: ze geven de dildo een unieke textuur waarmee elke stoot een hemelse sensatie door je lichaam stuurt. Of je nu je G-spot of P-spot wilt stimuleren, het ietwat puntige uiteinde van de Deep Diver is speciaal ontworpen om dat perfecte plekje te strelen. Dat is puur genieten!

Dankzij de breed uitlopende basis is deze dildo ook nog eens praktisch. Hoe wild het er ook aan toegaat, je kunt hem makkelijk vasthouden én hij is veilig voor anale stimulatie.

Het extra materiaal aan de basis zorgt voor meer stabiliteit. De Deep Diver kan rechtop blijven staan en is altijd klaar voor een pleziertje.

De Deep Diver is zorgvuldig met de hand gemaakt en de kwaliteit is dan ook voelbaar. Van het gemarmerde rood/oranje tot de felpaarse accenten en de glow-in-the-dark zuignappen: ieder detail wijst op het vakmanschap achter deze creatie.

Deze dildo ziet er dus net zo geweldig uit als hij aanvoelt!

Bad Dragon Ika

Bad Dragon Ika sex toy

Ontdek een wereld van plezier met Ika van Bad Dragon, een tentakelspeeltje dat net zo gevarieerd is als jouw fantasie.

De Ika is uiterst aanpasbaar en is meer dan een speeltje: het is een partner die jouw wildste dromen waarmaakt.

Dankzij de eersteklas siliconen is de Ika stevig genoeg voor heerlijke penetratie en flexibel genoeg voor comfort. Zo geniet je van de perfecte balans.

Hij is ontworpen om zowel de G-spot als P-spot te stimuleren. Raak helemaal in extase met iedere aanraking, draai en stoot.

De schacht van de Ika heeft een opwindende textuur die stimuleert, maar niet overstimuleert.

De aanpassingsmogelijkheden maken de Ika uniek in zijn soort. Dit Bad Dragon-speeltje biedt talrijke opties: kies de maat, kleur en hardheid die jij graag wilt.

Met meer dan 30 kleuren, vijf maten en drie hardheidsniveaus zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Of je nu verlangt naar een zachte streling of een intens gevoel, Ika geeft je wat je nodig hebt.

Het prachtige design valt niet te ontkennen. De schacht is voorzien van prominente zuignappen en ribbels die niet alleen bijdragen aan het visuele aspect, maar ook voor een hemels goed gevoel zorgen. 

De noppen en ribbels zien er misschien heftig uit, maar ze zijn ontworpen om soepel over je gevoelige plekjes te glijden voor een stimulerende massage (en uiteindelijk een explosief hoogtepunt).

Ben je op zoek naar een speeltje dat 100% bij jouw wensen en voorkeuren past, dan is de Ika een investering in genot die elke cent waard is.

Ervaar genot als nooit tevoren

Of je nu nieuw bent in de wereld van seksspeeltjes of gewoon iets bijzonders aan je repertoire wilt toevoegen, deze tien hentai-tentakelspeeltjes beloven een wervelwind van opwinding.

Tentakeldildo's zijn uniek. Zuignappen, kronkelende vormen en puntige uiteinden: deze modellen zijn ontworpen om je te stimuleren op een manier die gewoonweg niet mogelijk is met normale dildo's en andere speeltjes.

Tijdens je zoektocht vind je meer dan een nieuw speeltje – je vindt nieuwe dimensies om je seksualiteit te verkennen en nieuwe hoogten van genot.

Ben je benieuwd naar de boeiende wereld van seksspeeltjes en zoek je je perfecte match, dan vind je in onze uitgebreide collectie tentakelspeeltjes alles wat je nodig hebt.

Van de zachte streling van de zuignappen tot de opwindende sensatie van de punt: elk tentakelspeeltje in ons aanbod belooft een unieke ervaring waarmee je je diepste verlangens aanwakkert én vervult.

Jouw reis naar extase begint hier!

Schrijf je in voor de Motsutoys nieuwsbrief

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.